FRI FRAKT ÖVER 999KR 
SNABB LEVERANS
BETALA MED KORT ELLER KLARNA
 • Mitt konto
 • Allmänt

  CEDO i Växjö AB / CENINO.COM 556839-5858 (nedan nämnt cenino) ingår endast avtal med myndig person (18 år). Är man under 18 år krävs målsmans tillstånd.
  Avtalet ingås när du har godkänt din beställning. Därefter skickar vi en orderbekräftelse via e-post.
  I priserna ingår lagstadgad moms.

  Beräknad leveranstid.

  3-5 arbetsdagar.

  Leverans

  Cenino skickar alla paket vars värde överskrider 995 SEK fraktfritt med Posten. För att du skall kunna hämta din beställning snabbare rekommenderar vi SMS-avisering. Ange ditt mobiltelefonnummer vid orderläggning så får du Postens avi som ett SMS. Du får även ett meddelande via e-post från Posten när paketet är på väg till dig. Outhämtade paket  bidrar till en kostnad för hela tur/returfrakten (69+69=138kr). 

  Transportskador.

  Är paketet eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Kontakta därefter Cenino om produkten är skadad.

  Försening.

  Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat återförs pengarna tillbaka till ditt konto inom 7 dagar.

  Varan slut på lager.

  Vårt lager stämmer till största del och om vara är slut meddelar vi det. Har ni förskottsbetalat återförs pengarna tillbaka till ditt konto inom 7 dagar.

  Ångerrätt & byte.

  Du har full ånger- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick med alla lappar och etiketter. Självklart får du prova varan. Ångerrätt gäller inte underkläder och örhängen.

  Byten.

  Om du vill byta en vara fyll i returformuläret här: www.cenino.com/kontakta-oss. Efter att du fyllt i din retur kommer vi skicka ut en returfraktsedel till din e-post. Eventuell mellanskillnad betalas tillbaka.

  Retur/Återköp.

  Om du vill returnera en vara fyll formuläret här: www.cenino.com/kontakta-oss. Efter att du fyllt i din retur kommer vi skicka ut en returfraktsedel till din e-post. Du kan returnera dina varor till Cenino inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig. Alla returer över 999 SEK är fraktfria (under det värdet tillkommer en kostnad på 59 SEK). Den fraktfria returen gäller EJ på REA-produkter och vid dubbelretur av varor utan då tillkommer en returfraktkostnad på 59kr (Dubbelretur = om man väljer att byta storlek och sedan inte behåller varan efter bytet. Då betalar kunden hela returfraktkostnaden på 59kr).

  Reklamation/Fel.

  Om du reklamerar din vara på grund av en skada eller att vi felexpedierat din order kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning. Kontakta alltid Cenino innan du skickar tillbaka varan. Du når oss snabbast via e-post shop@cenino.com 

  Returer skickas till:

  Cedo i Växjö AB
  ATT: Cenino Donna
  Västra Storgatan 29 
  352 30 Växjö

  Betalsätt

  CENINO.com använder sig av Klarna Checkout och accepterar betalning med Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners och American Express samt betalning med Klarna konto eller Klarna faktura. Alla betalningar med kreditkort sker via en krypterad anslutning i vår samarbetspartner Adyens betalningssystem. 

  Efter betalningen flyttas du tillbaka till beställningsbekräftelsen på www.cenino.com

  Alla varor förblir Ceninos egendom tills dess full betalning kommit bolaget tillhanda. Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Cenino förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Cenino debiterar 300 kr för icke utlösta varor.

  Faktura/delbetalning (Klarna-konto)

  Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning sköts betalningen via CENINO.com samarbetspartner Klarna AB. Betalningsrörelsen och kundtjänsten för betalningsärenden sköts då direkt medKlarna AB. En avgift på 29 kr tillkommer här.


  Klarnas kundtjänst 

  Webbsida: https://klarna.com/sv/privat/kundservice

  Beställningar som överstiger 1000 kr (SEK) kan betalas antingen i delar eller via ett Klarna konto. Om du har handlat i andra butiker med ditt Klarna konto eller med delbetalning, adderas de enkelt till samma konto eller delbetalning.

  Då du betalar med faktura eller i delar kontrolleras dina kreditupplysningar i realtid och förutsätter ett jakande svar från Klarna i samband med betalningen. Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning måste beställarens uppgifter (namn, adress och personnummer) stämma överens med uppgifterna i befolkningsregistret, annars kan kreditupplysningarna inte kontrolleras och därmed går det inte heller att betala med faktura eller i delar. Du måste ange ditt personnummer i samband med att du betalar med faktura eller i delar. Observera att den första fakturan skickas endast per e-post.

  PUL

  I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Cenino.se skyddar dina personuppgifter enligt PUL. Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få uppgifterna rättade eller raderade. Betalnings och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet.

  Reservation.

  Cenino reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet. Cenino reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger heller ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi gör allt vad vi kan för att få så bra bilder och beskrivningar som det bara går. Cenino förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel som uppstått av tekniska och mänskliga fel/händelser i efterhand om en beställning gjorts/lagts av kund och prisfel påträffats. Cenino meddelar alltid kunden vid upstådda situationer, varav kunden har rätt att ta ställning till prisjusterningen. Skulle kunden misstycka prisjusteringen återfaller full återbetalning till kunden för köpet.

  Force majeure.

  Cenino är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.